BACK-PROTECTOR

Product Code:
002-196200
De rugprotector van HORKA biedt protectie aan de achter- en voorzijde, net als bij een reguliere bodyprotector. Deze rugprotector wordt steeds meer gebruikt in de paardensport, omdat deze nog meer flexibiliteit en draagcomfort biedt dan de bodyprotector. Ook zijn de EVA foam delen geperforeerd waardoor deze een verbeterde ventilatie biedt t.o.v. protectors met vaste foam blokken.
€ 109,95
- +

BACK-PROTECTOR

 

De rugprotector van HORKA biedt protectie aan de achter- en voorzijde, net als bij een reguliere bodyprotector. 
Voor rugbeschermers geldt de norm EN 1621-2, level 2. 
Deze protector en norm zijn overgenomen uit de motorsport, omdat de paardensport nog geen eigen Europese certificering voor dit type protector heeft. In de motorsport komen vergelijkbare niveaus van impact voor tijdens een val, daarom is dit type toegestaan in de paardensport. Het streven van verscheidene partijen is om hiervoor binnen enkele jaren één en dezelfde certificering te gaan hanteren, om duidelijkheid te verschaffen in de markt. 
De rugprotector wordt steeds meer gebruikt in de paardensport, omdat deze nog meer flexibiliteit en draagcomfort biedt dan de bodyprotector. 
Ook zijn de EVA foam delen geperforeerd waardoor deze een verbeterde ventilatie biedt t.o.v. protectors met vaste foam blokken.

Productspecificaties: 

- Wasvoorschrift: 30 graden in de wasmachine.
*De meeste foam delen zijn te verwijderen waardoor de rugprotector in de wasmachine kan.

Meer informatie
Fit in Mailbox Look to weight
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BACK-PROTECTOR
ababab
© 2023 123ruitersport All Rights Reserved.