Bandage Combi

Product Code:
20410000
Bandage Combi Het combibandage bestaat uit twee delen; een pad van keramisch textiel en een elastisch deel wat het verband afsluit. Naast het Back On Track effect geeft het combibandage ook bescherming voor paarden die het probleem hebben dat de voorhoeven tegen de achterbenen aan slaan.
€ 70,00
- +

Bandage Combi

De bandages zijn perfect te gebruiken als rij-verband. U kunt het paard rijden/training met het bandage om voor het optimaliseren van het Back On Track effect. Deze optimalisatie vind plaats omdat het paard meer weerkaatsbare warmte produceert tijdens beweging dan wanneer het stil staat in de paardenbox. De bandages moeten direct op de huid geplaatst worden zonder iets ertussen. Ze mogen niet als stal- of nacht-verband worden gebruikt omdat dan het risico bestaat dat ze te strak worden omgedaan en daardoor de bloedsomloop afknellen.

Bandage Combi
Het combibandage bestaat uit twee delen; een pad van keramisch textiel en een elastisch deel wat het verband afsluit. Naast het Back On Track effect geeft het combibandage ook bescherming voor paarden die het probleem hebben dat de voorhoeven tegen de achterbenen aan slaan.

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bandage Combi
ababab
© 2023 123ruitersport All Rights Reserved.