Kniebeschermer met sluiting

Product Code:
11100
Kniebeschermer met sluiting Deze heeft een verstelbare sluiting aan de overzijde. Dit is een elastische band die op zijn plaats word gehouden door middel van twee klittenbandsluitingen. De band kan worden gespannen wanneer u oefent, en ontspannen tijdens rust. Het is tevens mogelijk te verwijderen, bijvoorbeeld voor wanneer u gaat slapen. Als u een afnemende zwelling rond de knie heeft, is de sluiting een extra voordeel omdat u de spanning geleidelijk kunt opvoeren.
€ 34,00
- +

Kniebeschermer met sluiting

Deze heeft een verstelbare sluiting aan de overzijde. Dit is een elastische band die op zijn plaats word gehouden door middel van twee klittenbandsluitingen. De band kan worden gespannen wanneer u oefent, en ontspannen tijdens rust. Het is tevens mogelijk te verwijderen, bijvoorbeeld voor wanneer u gaat slapen. Als u een afnemende zwelling rond de knie heeft, is de sluiting een extra voordeel omdat u de spanning geleidelijk kunt opvoeren.

In de zijkanten van de beschermer bevinden zich twee zachte buigbare staven, die een zekere stevigheid bieden en het risico dat de beschermer verkreukeld in de knieholte minimaliseren.

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kniebeschermer met sluiting
ababab
© 2020 DenLanden Automatisering. All Rights Reserved.