Kniebeschermer, Rechts

Product Code:
2035000
Productinformatie De kniebeschermer wordt gebruikt bij verschillende problemen in de voorknie en weefsel rond de gewrichten. De beschermer wordt vaak preventief gebruikt. De kniebeschermer heeft 3 sluitingen van klittenband en is verkrijgbaar voor het rechter- en het linkerbeen.
€ 43,00
- +

Kniebeschermer, Rechts

Productinformatie
De kniebeschermer wordt gebruikt bij verschillende problemen in de voorknie en weefsel rond de gewrichten. De beschermer wordt vaak preventief gebruikt. De kniebeschermer heeft 3 sluitingen van klittenband en is verkrijgbaar voor het rechter- en het linkerbeen.

Om het risico dat de beschermer afzakt te minimaliseren, raden wij aan het been onder de beschermer in te wikkelen en de bandage enkele centimeters boven de beschermer te laten uitsteken. Op die manier verminderd het risico dat de beschermer afzakt, waardoor de beschermer niet te strak vastgemaakt hoeft te worden. Men kan proberen de beschermer ondersteboven te gebruiken om de pasvorm te veranderen, met de gedachte dat de onderste opening kleiner is dan de bovenste.

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kniebeschermer, Rechts
ababab
© 2020 DenLanden Automatisering. All Rights Reserved.