Kniebeschermer

Product Code:
11000
Kniebeschermer De kniebeschermer is eenvoudig te gebruiken. Het word gewaardeerd bij oudere mensen en is daarnaast perfect te gebruiken onder strakke broeken, bijvoorbeeld rijbroeken. De beschermer wordt op zijn plaats gehouden door een elastische ring aan de overzijde. Vermijd hieraan te trekken wanneer u de beschermer om doet omdat het daar niet bestendig tegen is. Houd in plaats daarvan vast aan een plek langer neer op de beschermer.
€ 28,10
- +

Kniebeschermer

Productinformatie
Kniepijn kan worden veroorzaakt door een ontsteking.

Bij bijvoorbeeld artrose in de knie komt de pijn van een ontsteking in het kapsel rond het kniegewricht; het versleten kraakbeen heeft geen zenuwen. De enige manier om nieuw kraakbeen op te bouwen is door oefeningen, en het is makkelijker actief te zijn als de ontsteking en de pijn worden gematigd.

Kniebeschermer
De kniebeschermer is eenvoudig te gebruiken. Het word gewaardeerd bij oudere mensen en is daarnaast perfect te gebruiken onder strakke broeken, bijvoorbeeld rijbroeken. De beschermer wordt op zijn plaats gehouden door een elastische ring aan de overzijde. Vermijd hieraan te trekken wanneer u de beschermer om doet omdat het daar niet bestendig tegen is. Houd in plaats daarvan vast aan een plek langer neer op de beschermer.

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kniebeschermer
ababab
© 2020 DenLanden Automatisering. All Rights Reserved.