Sticky-Trap Dazenlijm 3,5 Liter ten behoeve van de Lijmval

Product Code:
2133271
1 pot lijm t.b.v .de LOER lijmval en zelf gemaakte dazen lijmvallen. Inhoud 3,5 liter. Beschrijving: STICKY-TRAP vangt op een natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden dazen, horzels, bremsen, blinde muggen, paardenvliegen en andere bloedzuigende insecten. STICKY-TRAP dazenvallen lijm is geheel eco friendly en helpt u de plaag snel aanpakken waardoor u en uw dieren weer vrij zijn van hinder.
€ 60,44
- +

Sticky-Trap dazenlijm 3,5 L t.b.v. lijmval

dazenlijm 3,5 liter sticky-trap

 

1 pot lijm t.b.v .de LOER lijmval en zelf gemaakte dazen lijmvallen. Inhoud 3,5 liter.

Beschrijving:

STICKY-TRAP vangt op een natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden dazen, horzels, bremsen, blinde muggen, paardenvliegen en andere bloedzuigende insecten. STICKY-TRAP dazenvallen lijm is geheel eco friendly en helpt u de plaag snel aanpakken waardoor u en uw dieren weer vrij zijn van hinder.

Gebruik van dazenlijm

Roer de STICKY-TRAP lijm voor gebruik. Breng de lijm op het object aan. Vallen kunnen gemaakt worden van diverse matarialen waarbij kunststof en plastic het meest geschikt zijn. Het advies is om hiervoor een dazenbal te gebruiken. De locatie van de val is uiteraard ook belangerijk. Zorg dat het object voldoende zon pakt. Voor het aanbrengen adviseren we een fijn verfroller of kwast. De lijm blijft circa afhankelijk van stof 6-14 week goed. Nadien kan de nieuwe lijm over de oude worden aangebracht. Ook kunt kunt u er voor kiezen een zwarte emmer te gebruiken, dit is een goede en eenvoudige oplossing.

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sticky-Trap Dazenlijm 3,5 Liter ten behoeve van de Lijmval
ababab
© 2023 123ruitersport All Rights Reserved.